Over LE BEACH

LE BEACH "omarm je natuurlijke schoonheid"

Wie we zijn
LE BEACH is een niche beautymerk, ontstaan in Nederland en handgemaakt in Nederland en Griekenland. Combinatie van kennis en expertise in wetenschap en tuinbouw om de beste producten voor je huid & het milieu te creeren. LE BEACH maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, we bieden een selectie van hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging, zoals zelfbruiner, zonverzorging, huidverzorging en haarverzorging.

Productie
Alles wat je op je lichaam smeert, doet ertoe. Van de ingrediënten die we gebruiken tot de manier waarop we onze producten maken; wij hechten het grootste belang aan kwaliteit. De producten zijn gemaakt met pure oliën en kruiden. Alle beweringen die worden gedaan, worden geverifieerd, hetzij door geschikte tests, hetzij door een EU-certificeringsinstelling. Alle producten zijn vegan gecertificeerd en natuurlijk dierproefvrij.

Waarden
We geloven in transparantie en herzien ons proces altijd om te zien hoe we het beter kunnen doen. Onze gezondheid, uw gezondheid en het beschermen van de planeet is onze prioriteit. Onze producten worden geleverd in recyclebare verpakkingen, ze bevatten geen parabenen, synthetische kleurstoffen of andere agressieve chemicaliën. De producten zijn gemaakt met het hoogst mogelijke % natuurlijk. De productie is niet belastend voor het milieu en is dierproefvrij. Onze missie is het produceren en promoten van hoogwaardige producten die duurzaam en betaalbaar zijn. Onze bewust gemaakte producten, geformuleerd met de puurste ingrediënten zodat je je goed voelt over wat je op je huid smeert.

Inzet
"Zoals de oceaan nooit vol water is, zo is het hart nooit vol liefde". LE BEACH schenkt 2% van de omzet aan liefdadigheidsorganisaties zoals Alzheimer's Foundation en Save the Children.