LE BEACH Founder Michelle

Ontketen de magie van het strand

Er is een gevoel van rust elke keer dat je over het zandstrand loopt, de zeebries op je gezicht voelt en de zoutheid van de zee en de zon op je huid ruikt. Een dag op het strand geeft elke ziel nieuwe energie. Hier, te midden van de rustgevende omhelzing van de kustlijn, ontstond het idee voor LE BEACH - een merk dat voortkomt uit mijn eigen persoonlijke reis en onwankelbaar geloof in de transformerende kracht van het strand.

Sinds ik een baby was, heb ik constant te maken gehad met ademhalingsproblemen. Ademen is me nooit gemakkelijk gevallen. Het was het geloof van mijn moeder in de genezende eigenschappen van schone, frisse lucht en zout water op het strand dat haar ertoe bracht te verhuizen van de stad naar dichtbij het strand te gaan wonen. Dankzij mijn moeder zijn mijn jeugdherinneringen gevuld met speelafspraken op het strand na schooltijd, het eten van exotisch fruit, verse zeevruchten, kokosijs en het bouwen van zandkastelen.  

Door die jeugdherinneringen heeft het strand altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me gehad. Ik ben geobsedeerd door sunkissed glow, schoonheid die moeiteloos leek, onaangetast door de behoefte aan talloze producten en behandelingen. Geïnspireerd door de zorgeloze allure van strandschoonheden, wist ik dat ik dit met jullie moest delen. 

En zo werd LE BEACH geboren - een merk dat de eenvoud van het strandleven omarmt en valse beloften afwijst. Ik geloof in het natuurlijke verouderingsproces; er zijn geen wonderproducten die de tijd kunnen terugdraaien. Ik ben er echter vast van overtuigd dat wat we op en in ons lichaam doen er enorm toe doet. Een stralende huid is het resultaat van een goede huidverzorging, dagelijkse bescherming tegen de zon, voedzame voeding, lichaamsbeweging en vermindering van stress.

Met deze filosofie in het achterhoofd, ben ik begonnen met het creëren van een reeks multifunctionele, hoogwaardige producten die de essentie van het strand weergeven. Elke formulering is doordrenkt met tropische geuren, rijke texturen en krachtige actieve stoffen die je huid en haar verwennen. Ik wil je gewoon producten brengen die je elke dag kunt gebruiken om moeiteloos die geweldige "ik-net-terug-van-strand-vakantie-glow" te bereiken in het comfort van je eigen huis.

Ik giet mijn liefde en passie in elk product, ik nodig je uit om de transformerende kracht van LE BEACH te ervaren.

Liefde,
Michelle