DUBBELE PRIJZEN VOOR LE BEACH BIJ BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2024

Gepost door Di an op

Beauty Shortlist Awards 2024

De Beauty Shortlist Awards zijn 100% onafhankelijk en volledig vrij van sponsoring of reclame en werden in 2012 in Groot-Brittannië gelanceerd door "green" schoonheidsjournalist en voorstander van een ecologische levensstijl, Fiona Klonarides, om natuurlijke, ethische en duurzame merken onder de aandacht te brengen en te ondersteunen.

De inzendingen worden beoordeeld door vier onafhankelijke panels van deskundigen in Groot-Brittannië, Europa, de VS en Australië.

Beauty Shortlist Awards staan ​​bekend om hun transparantie en ethische focus en worden op de voet gevolgd door consumenten, experts uit de industrie, kopers van schoonheidsproducten, nieuwsbronnen uit de industrie, journalisten, PR's, retailers en internationale distributeurs.

TANTASY DROPS
 

Waarom je van Tantasy Drops zou moeten houden

Voeg eenvoudig een paar druppels toe aan je gezichtscrème of bodylotion en voila: het lijkt alsof je net terugkomt van een strandvakantie. Tantasy Drops zorgen het hele jaar door voor een sunkissed tan zonder de schadelijke invloeden van de zon. 

1. Natuurlijke ingrediënten: Tantasy Drops bevatten natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kleurstoffen, wat zorgt voor een zachte en huidvriendelijke formule.

2. Aanpasbare tan: Je hebt volledige controle over de intensiteit. Pas eenvoudig het aantal druppels aan om de gewenste bruine kleur te bereiken. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele glow of diepe tan. Je kan dat allemaal bereiken met Tantasy Drops.

3. Naadloze integratie: naadloos te integreren in jouw bestaande huidverzorgingsroutine, zodat je ze moeiteloos in jouw dagelijkse regime kunt opnemen voor consistent gebruik het hele jaar door.

4. Lichtgewicht formule: De lichtgewicht textuur van Tantasy Drops zorgt voor een gemakkelijke applicatie en snelle opname, waardoor uw huid gehydrateerd en glad aanvoelt zonder vettige resten.

5. Veelzijdige toepassing: kan worden gemengd met uw favoriete vochtinbrengende crème, serum of olie.

6. Voedende formule: Verrijkt met huidvriendelijke ingrediënten, creeren Tantasy Drops niet alleen een tan, maar voeden en hydrateren ook jouw huid.

7. Veilig en effectief: Tantasy Drops zijn geformuleerd zonder toegevoegde kleurstoffen en zijn veilig voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en zorgen voor een zachte en effectieve bruiningservaring.

 

Pearly Skin

Waarom je van Pearly Skin zou moeten houden

Luxe lichtgewicht vochtinbrengende lotion. LE BEACH Pearly Skin is geïnspireerd op de lichtgevende eigenschappen van parel. Geformuleerd met niacinamide, olijfolie en abrikozenolie.

1. Superlichtgewicht textuur: Superlichtgewicht formule die snel in de huid trekt en zorgt voor hydratatie zonder vettig residu.

2. Niacinamide verrijkt: Niacinamide (vitamine B3) helpt de huidbarrière te versterken, roodheid te verminderen, poriën te minimaliseren en een ongelijkmatige teint te verbeteren voor een heldere en stralende teint.

3. Hydraterende olijfolie: hydrateert en voedt de huid diep, waardoor deze zacht, glad en soepel blijft.

4. Voedende abrikozenolie: geeft extra voeding aan de huid, verbetert de elasticiteit en bevordert een jeugdige uitstraling.

5. Algehele huidwelzijn: Door hydratatie, voeding en gerichte huidverzorgingsvoordelen te combineren, verbetert Pearly Skin de algehele gezondheid en het uiterlijk van de huid, waardoor deze stralend, jeugdig en gerevitaliseerd blijft.

 

← Oudere posts Nieuwe posts →